Studio Stim

Studio Stim

Kryolan make-up Kryolan-logo

KRYOLAN MAKE-UP IS A SCIENCE.
Er is maar één echte fabrikant van professionele make-up.
Er is maar één Kryolan.

Al bijna zeventig jaar belevert Kryolan de film-, theater- en televisiewereld. Dat maakt hen één van de eerste professionele make-upmerken ter wereld. Dankzij het enorme aanbod van ruim 16.000 hoogwaardige make-up producten en accessoires is Kryolan nog altijd de eerste keus van professionals. 

Door constante uitwisseling van pratktijkervaringen kunnen zij de producten blijven perfectioneren. Het resultaat is dat Kryolan-producten inmiddels in meer dan 90 landen op alle continenten worden gebruikt. 

Zij ontwikkelen continu nieuwe producten en speuren steeds naar grondstoffen met buitengewone kwaliteiten. Dit heeft onder meer tot de ontwikkeling van onze Dermacolor-serie geleid die wereldwijd door dermatologen gebruikt en aangeraden wordt.

Om aan alle wensen te kunnen voldoen, is elk artikel een High Performance Product:

  • De producten zijn hoog gepigmenteerd. Ze behouden hun intensiteit en dekkracht ook onder extreme omstandigheden zoals op toneel of voor de camera
  • Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de zuiverste ingrediënten met de beste huidtolerantie
  • De garantie van kleurcontinuïteit. Zo kunt dezelfde looks steeds opnieuw gecreëerd worden
  • Dit merk biedt de hoogste mate van productveiligheid en betrouwbaarheid, waardoor professionals er steeds op kunnen vertrouwen
  • Een zeer groot deel van de producten is ook uitermate geschikt als dag make-up

Onze Klinische Aanbevelingen
Kryolan heeft altijd hoogwaardige producten ontwikkeld. De grondstoffen die zij gebruiken, hebben de hoogste zuiverheid en overtreffen de eisen die voor cosmetica gesteld worden. 

Precies deze kwaliteitsstandaard is hun doel. Om de uitzonderlijke huidtolerantie continu te kunnen blijven bieden, wordt er samen gewerkt met top-dermatologen en worden er voortdurend klinische tests gedaan. 

Geen enkel product van Kryolan is ooit op een dier getest. 

Ook als het om kleurcontinuïteit gaat, loopt Kryolan technologisch voorop. In hun laboratorium wordt met een spectrometer gewerkt die normaal alleen in wetenschappelijke laboratoria aangetroffen wordt. Hiermee controleren zij bij voorbeeld alle huidskleuren om te voorkomen dat er kleurafwijkingen ontstaan.

 

Visagiemake-up / Dagelijksemake-up

De make-up van Kryolan is door de zeer hoge kwaliteit uitermate geschikt voor uw dagelijkse make-up. Een lipstick, mascara, potlood of uw foundation, poeder en camouflage alles is aanwezig. Wij helpen u graag met de juiste kleur te bepalen.
U kunt bij ons een make-upadvies krijgen.
Natuurlijk maken wij u ook op voor uw feest.

Bruidsmake-up

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk de mooiste make-up. Een proefmake-up is bij ons gratis. Samen kijken we naar jouw wensen, camouflage en kleuren. Ingetogen of juist uitbundig. Daarna kun je de make-up zelf aanschaffen of met ons een afspraak maken voor de grote dag.

Naar boven

Special effects

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor special effects. Zo hebben wij niet alleen bloed, wax en latex in vele soorten maar hebben wij ook alginaat, silicone en allerlei putty’s. Onze kennis is zeer groot en wij helpen u graag met uitleg van de materialen en het creëren van uw special effect make-up.

Naar boven

Studio Stim